• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Over ons

Martine
Hilverda

​”Ik help je graag om jouw inner bliss te vinden!”

Martine Hilverda is hét gezicht achter Inner Bliss Company. Martine is holistisch coach, mindfulness trainer, yogadocente en energtic healer; kortom een expert op het gebied van selfcare, mindset en ontspanning. Ze vertelt je graag hoe ze hierbij terecht kwam.

 

Hoe het begon…

Toen ik twaalf jaar geleden thuis kwam te zitten en mijzelf oververmoeid en ongelukkig voelde, kwam ik erachter dat het voortaan écht anders moest. Een heftige periode, waar ik nu heel positief op terugkijk. Ik heb toen veel geleerd over mijzelf, mijn grenzen, gedachten, mindset, gedragspatronen en manieren om te ontspannen. Daarnaast leerde ik om te gaan met tegenslagen. Een reeks coachgesprekken heeft mij hier enorm bij geholpen.

Ik kan nu vol enthousiasme doen wat ik belangrijk én heel erg leuk vind; andere mensen helpen om ook van top tot teen relaxt en gelukkig te zijn.

 

On top of the world

Na een tijdje kreeg ik meer energie en leerde ik hoe ik mijn leven veel ‘makkelijker’ kan leven. Nu leef ik een heerlijk leven, ‘s zomers in mijn strandhuisje en in de winter in Amsterdam. Ik run twee bedrijven, naast de Inner Bliss Company organiseer ik yogaretreats op Ibiza, meestal voelt het helemaal niet als werk, omdat ik kan doen wat ik het liefste doe. Ik leef een heerlijk leven, ik zit in een fijne energyflow en ben ontzettend dankbaar dat ik anderen in hun proces kan begeleiden.

Het is mijn doel om bewuste, dappere, grappige, stoere, kwetsbare en leuke vrouwen zoals jij, helemaal te laten stralen. Zodat jij jouw mooiste leven kan leiden en zo de wereld een stukje relaxter, mooier, liever en gelukkiger maken.

Het lijkt mij heel leuk om met jou kennis te maken. Mijn werkwijze is praktisch, positief en betrokken. Ik vind het belangrijk dat je direct aan de slag kunt met wat je geleerd of ervaren hebt. Heb je vragen? Mail me even; martine@innerblisscompany.nl

Ik hoop tot snel!

Lfs, Martine

© 2021 Inner Bliss Company - Powered by Maatos