• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Feel the feels

Minder denken, meer voelen.

Mijn missie is al jaren; ‘Minder denken, meer voelen’. Wij zijn zo goed in het gebruiken van ons hoofd, dat we struikelen en worstelen over en met de gedachtes die we produceren. Door ons hoofd worden we zo opgeslokt dat de meeste van ons hebben afgeleerd om te voelen. Hierdoor pikken we minder signalen op dit je lichaam je elk moment aan biedt. Je lichaam is in staat om jouw de juiste keuzes te laten maken. Om grenzen aan te geven, om balans te vinden. Je kunt bijvoorbeeld stresssignalen sneller opmerken en dan wat aan de situatie doen in plaats van doorgaan.

Wanneer je je lijf beter leert kennen, versterk je je gevoel en daarmee je intuïtie. Wat is dat nou precies je intuïtie? Het is je innerlijk weten. Het is een ingeving of gevoel wat je krijgt waardoor je weet wat klopt of past. Het gaat voorbij aan rationele overwegingen.

“If you listen to your body when it whispers, you won’t have to hear it scream.”

Opdracht 1

Om je de signalen van je lichaam beter te leren kennen kan een bodyscan helpen. Ze zijn er in verschillende varianten, hieronder staat een korte voor je. Probeer niet in slaap te vallen, gebeurt dat wel – geen probleem – maar probeer mijn stem te volgen en te ervaren wat je lijf voor signalen geeft.

Doe deze bodyscan elke dag, 14 dagen lang.

Opdracht 2

Stress uit zich bij iedereen anders. Bekende signalen zijn pijn in schouders, krampachtig gevoel in nek, last van je darmen. Waar voel jij stress in je lichaam? Teken jezelf en ga eens na waar jij stress voelt in je lijf.

 

 

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
© 2021 Inner Bliss Company - Powered by Maatos