• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Rock your Confidence

 

Flow cursus

 

Rock your Confidence

Om te leven in FLOW heb je zelfvertrouwen nodig en het gevoel dat je zelfverzekerd bent. Het is een krachtige energie. Je bent even niet meer zoekende als je je zo voelt. Je kunt je op een of meerdere gebieden vol zekerheid voelen. Qua kennis of bijvoorbeeld in sociale contacten.

Wanneer je nog dieper kijkt naar jezelf, een laag verder gaat richting je ziel of je spirit gaat zelfverzekerd zijn over een diepere laag vertrouwen. Het gaat over het vertrouwen dat je in staat bent om mee te bewegen met dat wat het leven je brengt. Meegaan op de stroom, in de flow! Daarnaast weet je dan dat het ook helemaal oké is, als je het eventjes niet weet. Als je dit hebt geïntegreerd dan sta je in je kracht, dan sta je zo stevig en beweeg je moeiteloos mee.

 

Opdrachten

  1. Positieve gedachten over jezelf ontwikkelen

Pak voordat je in bed kruipt je journal erbij en voel eens bij jezelf welke 3 dingen je vandaag goed hebt gedaan. Waar je misschien trots op bent. Of het fijn vindt welke rol jij erin hebt gespeeld. 

Het kan bijvoorbeeld zijn dat je blij bent dat je je grenzen hebt aangegeven tegen je baas. Dat je het goed van jezelf vindt dat je vanmorgen met een paar yogahoudingen bent begonnen of dat je iets wat je al een tijd uitstelde vandaag toch hebt aangepakt. 

Wat doet het met je om jezelf deze complimenten te geven? Kun je ze volledig open en dankbaar ontvangen of komt direct je bemoeial nog even om de hoek kijken?

2. Op welk niveau bevindt jouw zelfverzekerdheid zich? Op de identiteitslaag, op kennisgebied of sociale vaardigheden? Of op die diepere laag? Welke gevoel krijg je hierbij? Waar voel je dat? Hoe zou je dat gevoel kunnen vergroten?

3. ACTIE – regelmatig hoor ik clienten die ik coach dingen zeggen als: ‘ik heb nog niet genoeg vertrouwen in mezelf, dus ik wil eerst nog dit… en dit doen voordat ik het ga doen.’ of: ‘als ik genoeg vertrouwen heb dan ga ik op date met hem’. Maak zelfvertrouwen geen voorwaarde voordat je iets gaat ondernemen. Je zelfvertrouwen zal worden vergroot door positieve ervaringen en die krijg je door het te doen. Probeer het. Sta jezelf toe om fouten te maken, om het soms niet te weten en op trots te zijn dat je het toch gedaan hebt. En er is een grote kans dat het een succes wordt, wat je vertrouwen automatisch vergroot! Wat stel jij al een tijd uit, waarvan je weet dat het met (zelf)vertrouwen te maken heeft?

 

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
© 2021 Inner Bliss Company - Powered by Maatos