• Login
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Have fun & Enjoy!

Have fun & Enjoy!

Misschien wel de belangrijkste pijler; althans voor mijzelf. Ik wil mij vooral bezig houden met dingen waar ik energie van krijg en écht blij van word. Even door de duidelijkheid; administratie doen vind ik vréselijk, maar moet soms toch even gebeuren, dus nee, niet álles kan alleen maar leuk zijn, maar het is wel mijn streven. Plezier hebben en maken is onwijs belangrijk om in FLOW te leven. Het leven is namelijk al serieus genoeg en er gebeurt ook genoeg verdrietigs en vervelends, dus dan is het daarnaast fijn om vooral ook te genieten.

Als jij dagelijks met tegenzin naar je werk gaat, of in een relatie zin waar bijna nooit gelachen of genoten wordt, dan kan je je afvragen of dat nog dient. Of het nog past op dit moment. Je begrijpt – dat kan ingrijpende gevolgen hebben en die verandering kan doodeng zijn. Maar soms wel het beste voor jou. Voor jouw geluk en FLOW.

Een aantal gewoontes die jou kunnen helpen om volop te genieten en dit gevoel te versterken deel ik hier met je.

  1. Geef elke dag antwoord op de volgende vragen en noteer de antwoorden in je journal: Wat houdt me bezig vandaag? Waar ben ik vandaag dankbaar voor?
  2. Om echt te genieten is het belangrijk om uit de ratrace te stappen. Echt genieten en dan vooral van de kleine dingen die kun je pas zien en opmerken als je er de tijd voor neemt en vertraagd. Anders flitst het aan je voorbij. Een oefening die je kan helpen om even in dit moment stil te houden is de ‘Ademruimte’

3. Zorg voor genoeg humor. Maak zelf grappen, lach om die van andere, kijk lachwekkende filmpjes, ga naar een leuke cabaret voorstelling. Zelf kan ik er weken op teren, als ik af en toe tot tranen toe gelachen heb. Wat geeft dat een boost energie en vrolijkheid.

4. Zorg voor een happy body – eet gezond en beweeg. Kook mindful met verse ingrediënten. Maak er echt een momentje voor jezelf van. Van de automatische piloot af en vol aandacht iets lekkers maken. Gebruik al je zintuigen.
Dat beweging belangrijk is weten we allemaal, maar zorg dat je ook daadwerkelijk genoeg beweegt. Doe meer lopend, spreek bijvoorbeeld met vriendinnen af om een wandeling te maken ipv thuis op de bank te kletsen. Lopend praten is ook nog eens heel fijn!
BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
© 2021 Inner Bliss Company - Powered by Maatos